Viral

“Rasa macam tak berguna jadi ayah” kerana suka lepak malam, suami dapat pengajaran

PERISTIWA hitam yang berlaku pada pertengahan September kira-kira lima tahun lalu sekelip mata mengubah sikap seorang suami yang dahulunya suka keluar malam. Rumahnya kena p3cah masuk oleh sekumpulan pencurii dan ketika kejadian dia tiada di rumah, hanya isteri yang sarat meng4ndung anak ketiga dan dua cahaya mata perempuan yang masih kecil. Suami berkenaan, Mohamad Faizal…

Viral

“Style ape ni… pad l0ck tu letak kat leher” – Tampil ‘Unik’ Dalam Berfesyen, Remaja Ini Dik3c4m Net1zen

Demi mengikut trend zaman sekarang, budak-budak remaja sudah berani mix and match pelbagai gaya sehingga admin tengok dah mengalahkan model antarabangsa. Antara fesyen yang mendapat perhatian net1zen sekarang ialah gaya remaja bernama Adam Keyoss di Instagram yang katanya telah dikec4m sebab ‘ia terlampau unik dan lain daripada yang lain’.  “Sejak bila IKEA Cheras jadi pusat…

Viral

Dikatakan seiras, gadis ini cari bro bertopi keledar – “Aku nak jumpa kembar aku”

KATA orang tua-tua, dalam dunia ini ada tujuh orang yang mempunyai wajah sama atau seiras dengan kita, namun sejauh mana benarnya kepercayaan itu, terpulang kepada diri masing-masing untuk membuat tafsiran. Gara-gara dikatakan wajah seiras, seorang penuntut di sebuah Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA), Nornadia Abdul Rashid sedia bertemu dengan pemuda yang dikaitkan dengan dirinya. Siswi…