Viral

Cepatlah jath tlak Isteri Crang Dengan Doktor Minta Suami Cerikan

Kes cvrang ni macam dah jadi sebahagian dari berita harian pulak sekarang ni. Baru-baru ni, tular video suami bel4sah doktor yang hingga ke hari ini masih jadi buah mulut netizen.

Kalau yang perempuan tak melayan tak jadi jugak, bel4sah la dua-dua sekali, tunjuk muka perempuan tu sekali baru adil.

Dari video dekat atas ni, korang boleh tengok doktor ini yang tiba-tiba dip1jak dan diter4jang dengan lelaki yang dikenali sebagai Aiman kerana didakwa ‘bersk4ndal’ dengan isteri Aiman yang merupakan seorang jururawat. Korang boleh baca sinopsis kat bawah ni.

 

“Memang husband dia ada trust issue dan my sis pun dah fedup”

Ekoran dari tularnya video dekat atas ni, seorang pengguna Twitter yang mendakwa dia adik kepada isteri Aiman telah mengeluarkan statement.

Dia mengatakan yang punca kakaknya cvrang dengan Aiman kerana tak tahan sering ditvduh cvrang sejak bertunang hingga dah kahwin.

“Siapa je tahan kan hari-hari ditvduh bukan-bukan padahal orang tu sibuk bekerja dan rasa diri tu tercabar.

“Sekali mimpi my brother in law tu jadi kenyataanlah sebab selalu dok menvduh bukan-bukan, jelaous tak tentu pasal since diorang engaged lagi.”

Pengguna Twitter ini turut mengatakan yang keluarganya tahu mengenai sk4ndal kakaknya dah sudah pun berjumpa dengan doktor tersebut untuk berbincang mengenai perkara itu.

“My family dengan family belah sana pun dah jumpa doktor tu dah bincang elok-elok supaya jangan berkawan lagi dah sebab masing-masing dah berkahwin kan.

“Diorang pun tak jumpa lagi dah tiba-tiba my brother in law balik KL terus serang doktor tu without any explanation.”

 

“Takkan solat selama tiga jam?”

Tak lama kemudian, lelaki yang membel4sah doktor tersebut, Aiman Ariff Ahmad Amirudin menjelaskan situasi sebenar insiden yang berlaku.

Menerusi temubual bersama mStar, Aiman berkata yang dia memvkul doktor tersebut kerana amaran supaya dia berhenti jumpa isterinya tak diendahkan.

“Saya belum g1la nak pvkul orang sebab saya tak pernah ada rekod jen4yah sebelum ini. Tapi siapa tak marah kalau dengan bangganya doktor tu masuk rumah saya.

“Mula-mula wife cakap masuk ke dalam rumah untuk solat. Tapi takkan solat selama tiga jam? Saya juga pernah w4rning doktor tu pada 19 September minta jangan jumpa wife saya lagi.”

Saya call dia dari Dubai. Tengok-tengok saya dapat video bukti mereka masih lagi berjumpa sehari selepas saya call dia. Apa awak rasa?”

Mengenai dakwaan yang dia seorang cemburu buat, dan sering menvduh bukan-bukan terhadap isterinya.

“Saya tak rasa ini isu jealous tetapi cvrang. Isteri orang cvrang dengan suami orang. Mana keadilan saya seorang yang di4niaya.”

Sejujurnya isteri saya dah cvrang dekat lapan bulan. Saya dapat tahu pun dari mak mentua saya kerana dia tidak mahu bersvbahat.”

Isteri tak sabar nak jadi j4nda

Menurut Aiman lagi, isterinya ini sering minta cer4i sejak awal tahun lagi dan ketika itu dia tengah hangat bercinta dengan doktor tersebut.

Isteri minta cer4i sejak dari awal tahun lagi. Dia juga pernah block nombor telefon saya selama tiga bulan. Waktu tu dia sedang hangat bercinta dengan doktor tu tapi saya tak ada bukti ketika itu.”

“Sebab tu saya berdiam diri dan bertanya mana salah saya. Selepas solat istikharah Alhamdulillah semua terbongkar.

“Saya ada semua bukti. Acces card keluar masuk, video CCTV, video pengakuan mereka berdua termasuklah resit hotel.”

Bukan tu je, seorang pengguna Twitter juga memuat naik beberapa gambar perbualan wanita ini minta cer4i daripada Aiman serta meminta kawannya untuk cover kalau-kalau suaminya tanya.

 

 

 

Dekat bawah ni pulak adalah video rakaman CCTV dikatakan sewaktu doktor tersebut datang ke rumah untuk “tumpang solat”.

Video isteri mengikut doktor masuk ke rumah. Katanya nak tumpang solat.

“Tipulah saya tak sayang isteri saya lagi. Tapi menipu itu adalah pilihan”

Bila ditanya apa tindakan Aiman bila hubungan sul1t isterinya dan doktor tersebut terb0ngkar, Aiman hanya berharap isterinya insaf.

Saya tak pvkul dia. Dayus kalau lelaki pukul perempuan. Macam mana jah1l pun jangan pvkul perempuan.

“Tipulah saya tak sayang isteri saya lagi. Tapi men1pu itu adalah pilihan. Jagan pernah salahkan orang lain kerana itu pilihan awak.”

Aiman juga mengaku yang tindakannya membel4sah doktor tersebut adalah keterlaluan dan dia melakukan perkara tersebut kerana terlalu marah

Saya tak cakap apa saya buat tu betul. Sebab tulah lepas pvkul doktor tu saya sendiri ke balai untuk serah diri.”

Kalau korang nak tahu, pihak polis Kajang telah pun mengesahkan yang dorang dah terima laporan mengenai insiden ini.

Kes ini sedang disiasat di bawah Seksyen 323 serta 506 Kanun Keseksa4n kerana dengan sengaha mendatanagkan kecederaan dan melakukan ugvtan jen4yah.

sumber: lobakmerah/diarivvip

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *