Viral

Doktor dibel4sah di klinik, suami sk4ndalnya diam-diam balik dari Dubai – “Mimpi my brother in law jadi kenyataanlah”

SEORANG pemuda dipercayai doktor yang bertugas di sebuah klinik swasta di Bandar Baru Bangi ditvmbuk berulang kali oleh seorang lelaki ketika sedang bertugas.

Video berdurasi 2 minit 20 saat yang tular di media sosial sejak pagi Sabtu turut menyaksikan doktor itu bukan sahaja dipijak tetapi diter4jang lelaki tersebut yang dikenali sebagai Aiman.

Namun doktor itu bernasib baik apabila seorang wanita bertindak menghalangnya daripada terus dikasari lelaki terbabit.

Berdasarkan beberapa maklumat yang tular mengenai insiden itu, doktor tersebut dibel4sah kerana didakwa mempunyai hubungan sul1t dengan isteri Aiman yang juga seorang jururawat.

Difahamkan isteri Aiman berlaku cvrang selama lapan ke 10 bulan sepanjang ketiadaan suaminya yang bekerja di Dubai.

 

Bukan saja dibel4sah, doktor itu turut dip1jak dan diter4jang.

Berdasarkan maklumat, isteri Aiman bertemu dengan doktor tersebut buat kali pertama ketika datang ke klinik dia bertugas untuk mendapatkan sijil sakit.

Namun doktor itu didakwa cuba memikat isteri Aiman dan pada masa sama wanita tersebut pun ‘melayan’ lelaki itu.

Bagaimanapun hubungan sul1t pasangan itu terbongkar selepas Aiman mengintip pergerakan isterinya.

“Si nurse tak cerdik, konon educated padahal b**** tak tahu CCTV lif, CCTV lobi, CCTV gate, CCTV lot parking penuh.

“So si suami balik dari Arab Saudi hari ni datang belasah doktor tu,” demikian menurut maklumat yang tersebar di Twitter.

Berdasarkan maklumat itu, doktor tersebut juga sudah mempunyai isteri.

Sementara itu, adik kepada jururawat tersebut tampil mempertahankan kakaknya.m

Maklumat berkaitan insiden itu turut tersebar di Twitter.

Menurut pemilik akaun Twitter Dxniallee, kakaknya itu sering ditvduh berlaku cvrang oleh suaminya sepanjang dua tahun mereka hidup bersama.

Malah dakwanya, kakaknya sudah bosan dengan sikap suaminya itu yang tidak mempercayainya dan suka menudvh dirinya bukan-bukan.

Oleh sebab itu, dakwa Dxniallee kakaknya itu tekad membuktikan kepada abang iparnya bahawa dia berlaku cur4ng.

“Siapa je tahan kan hari-hari dituduh bukan-bukan padahal orang tu sibuk bekerja dan dia rasa diri tu tercabar. 

Sekali mimpi my brother in law tu jadi kenyataanlah sebab selalu dok menudvh bukan-bukan, jelalous tak tentu pasal since diorang engaged lagi.

DXNIALLEE.

“Sekali mimpi my brother in law tu jadi kenyataanlah sebab selalu dok menudvh bukan-bukan, jelalous tak tentu pasal since diorang engaged lagi.

“Memang husband dia ada trust issue dan my sis pun dah fedup. I don’t know why maybe sebab like i said just now both sides ada kesalahan masing-masing,” katanya.

Jelas Dxniallee lagi, sebelum abang iparnya kembali ke Malaysia, kedua-dua keluarga sudah berbincang mengenai perkara itu.

 

Tweet adik kepada jururawat terbabit turut dikongsi di Twitter.

“My family dengan family belah sana pun dah jumpa doktor tu dah bincang elok-elok supaya jangan berkawan lagi dah sebab masing-masing dah berkahwin kan.

“Dan settle diorang pun tak jumpa lagi dah and my sis continue focus with her job. And today my brother in law balik KL terus serang doktor tu without any explanation.

“Padahal this case dah settle. Benda ni jadi case polis sebab ser4ng orang secara tiba-tiba,” katanya.

Dalam pada itu, klinik yang dipercayai tempat bertugas doktor itu ketika dihubungi mStar enggan memberikan sebarang komen berhubung perkara itu.

“Maaf saya tahu tahu. Saya tak boleh bagi sebarang komen,” kata jururawat yang menjawab panggilan tersebut.

sumber: mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *