Hiburan

Didakwa sudah berkahwin, akhirnya Tajul Ariff tampil buat pengakuan buat ramai tak sangka

STATUS perkahwinan Tajul Ariff akhirnya terjawab apabila penyanyi itu tampil membuat pengakuan dia sudah berkahwin dengan isterinya, Nurul Shamieza Eddie, 23, pada 10 Disember 2017. Menurut Tajul Ariff Noor Md Shari, 21, antara sebab utama dia merahsiakan perkara itu kerana bimbang akan kehilangan peminat ketika sedang membina nama dalam industri seni selain enggan mencampurkan urusan peribadi…

Hiburan

Jual Produk tah Pape Asal Famous Sharifah Amani

“Saya bukan pelakon yang ‘special’ pun untuk menerima layanan istimewa pihak pawagam. Semua filem bajet kecil yang bukan bernaung di bawah stesen televisyen seperti Sepet, Terbaik Dari Langit, Pencuri Hati Mr Cinderella juga menerima layanan sama sahaja daripada pihak pawagam sebelum ini,” Demikian luahan pelakon terkenal Sharifah Amani ketika mengulas isu mengenai tayangan filem Motif…

Viral

Saya minta maaf bagi pihak suami, memang padan mka dia Isteri doktor virl dedah perbuatan crang suaminya

Hati isteri mana yang tak terkilan apabila mendapati si suami mengkhi4nati kepercayaannya. Lebih-lebih lagi apabila perbuatan itu diheb0h sehingga vir4l di media s0sial. Menurut perkongsian terbaru Muslim Shah, isteri kepada doktor itu menafikan dia mengalami depres1 sehingga suaminya bermain cinta dengan isteri orang lain. DIPENDEKKAN CERITA, sebelum korang baca screenshot ini: Doktor pernah claim dengan…

Semasa

“Seronok & Bangga Rampas Hak Orang…”- Serina Redzuawan Tak Sangka Isteri Ex Husband Cuba Tabur Fitnoh

Pelakon Serina Redzuawan mendakwwa telah difitnoh oleh isteri kepada bekas suaminya Gavin Edward O’Luanaigh dengan pelbagai ujian. Malah Serina turut mendakwwa wanita tersebut cuba memburukkan bapanya dengan menudduh Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan telah melakukan perkara tidak baik kepada cucunya sendiri. “Dengan nama Allah yang maha pengasih, penyayang serta berkuwasa di muka bumi ini,…

Viral

“Dgn bangganya doktor tu masuk rumah saya” – Suami pkul doktor akhirnya tampil dedahkan hal sebenar

PEMUDA yang membelasah seorang doktor selepas kantoi cvrang dengan isterinya tampil menjelaskan situasi sebenar mengenai insiden itu. Pemuda tersebut, Aiman Ariff Ahmad Amirudin berkata dia bertindak memukul doktor tersebut selepas amaran supaya tidak lagi bertemu isterinya dikenali sebagai Intan, 28, tidak diendahkan. “Saya belum gila nak pkul orang sebab saya tak pernah ada rekod jenayah…

Keluarga

Hampir 10 tahun bercerrai. Aku curiga anak2 gadis berubah slps bermalam dirumah bekas suami. Kecilnya hati aku sebagai ibu

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum, nama aku Lina (bukan nama sebenar), seorang ibu tunggal dengan dua orang cahaya mata. Umur aku awal 40an. Biar aku ringkaskan cerita, aku dan bekas suami bercerrai sudah hampir sepuluh tahun. Bercerrai kerana bekas suami yang tidak bertanggungjawab kepada keluarga. Kami bercerrai pun selepas aku membuat tuntutan fasakh selepas ditinggalkan tanpa…

Semasa

Buang foto bersama suami, perkahwinan keempat Natasha Hudson musnah? – “Saya sudah lakukannya dan sangat gembira sekarang!”

STATUS rumah tangga Natasha Hudson dan suami, Noor Nashriq Sekarnor mula menjadi tanda tanya apabila pelakon itu sudah memadam foto-foto bersama lelaki itu di laman sosialnya. Natasha, 36, menerusi Instagram memberi bayangan mengenai rumah tangganya dengan ahli perniagaan dari Kelantan itu sudah berakhir. Menerusi Instastory pada Sabtu, Natasha menjawab pertanyaan daripada rakan wanitanya mengenai cara untuk…

Hiburan

” Kami Lebih Terbuka Dalam Hubungan..” – Sweet Qismina, Adam Lee Sudah Bersedia

Tidak jelak biarpun acap kali diajukan persoalan membabitkan hal peribadi, pelakon, Sweet Qismina, mengaku sudah bersedia apabila membuat keputusan untuk bersikap terbuka dalam membicarakan soal hati. Sweet atau nama sebenarnya Farhanna Qismina Supandi, 22, berkata peminat dan orang ramai berhak untuk bertanya mengenai kisah cintanya dengan Artis Baharu Lelaki Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH)…

Viral

Doktor dibel4sah di klinik, suami sk4ndalnya diam-diam balik dari Dubai – “Mimpi my brother in law jadi kenyataanlah”

SEORANG pemuda dipercayai doktor yang bertugas di sebuah klinik swasta di Bandar Baru Bangi ditvmbuk berulang kali oleh seorang lelaki ketika sedang bertugas. Video berdurasi 2 minit 20 saat yang tular di media sosial sejak pagi Sabtu turut menyaksikan doktor itu bukan sahaja dipijak tetapi diter4jang lelaki tersebut yang dikenali sebagai Aiman. Namun doktor itu…