Viral

Saya minta maaf bagi pihak suami, memang padan mka dia Isteri doktor virl dedah perbuatan crang suaminya

Hati isteri mana yang tak terkilan apabila mendapati si suami mengkhi4nati kepercayaannya. Lebih-lebih lagi apabila perbuatan itu diheb0h sehingga vir4l di media s0sial.

Menurut perkongsian terbaru Muslim Shah, isteri kepada doktor itu menafikan dia mengalami depres1 sehingga suaminya bermain cinta dengan isteri orang lain.

DIPENDEKKAN CERITA, sebelum korang baca screenshot ini:

Doktor pernah claim dengan uncle, wife dia s4kit ment4l sebab itu cuba nasib dengan nurse itu.

Doktor sampai cakap bini tak jaga anak diorang dna tak nak bersama ehem-ehem.

Nurse itu pula punyalah jahat sampai sanggup call doktor itu semasa doktor itu ada dengan isterinya.

Nak tambah jahat lagi, nurse itu sanggup buat-buat tertinggal barang dalam kereta doktor. Kalau sekali okeylah, tetapi ini tertinggal berkali-kali.

Tambah keji lagi, barang yang sengaja ditinggalkan itu adalah resit hotel yang ada nama nurse itu.

Nurse pernah minta pada Aiman nak pergi ke Johor untuk interview, rupa-rupanya kant0i kunci hotel yang sengaja ditinggalkan dalam kereta doktor.

Itulah kisah percintaan terl4rang nurse dan doktor. Bukan uncle yang minta pada wife doktor okey, maybe Allah nak tunjuk semua kej4hatan doktor dan nurse yang selalu beritahu semua orang kononnya parent Aiman tak suka dia.Untuk makluman, isteri doktor itu juga adalah doktor. Banyak lagi video yang belum direlease ok.Sumber: Muslim Shah kredit the reporter

Sebelum ini vir4l di media s0sial klip video seorang lelaki meng4muk dan membelas4h doktor di sebuah klinik swasta di Bangi kerana ditvduh keluar dengan isteri svspek, dipercayai berlaku di Bandar Baru Bangi.

Berdasarkan rakaman video tersebut, svspek menvmbuk, menghemp4s dan menend4ng doktor terbabit bertubi-tubi kerana tidak berpuas hati dengan mangs4 setelah mendapat bukti video rakaman kamera litar tertutup (CCTV).

Menurut pengguna Tw1tter, Dxniallee, svspek adalah abang iparnya itu bertindak demikian kerana rasa cembvru di mana svspek yang baru pulang dari Dubai.

“Keluarga saya dengan keluarga belah sana pun dah jumpa doktor itu, bincang elok-elok supaya jangan berkawan lagi dah, sebab masing-masing sudah berkahwin kan.

Sementara itu, Ketua P0lis Daerah Kajang, Asisten K0misioner Ahmad Dzaffir Mohd Yussof berkata, pihaknya ada menerima lapoan seorang doktor berusia 32 tahun dipvkul di dalam sebuah klinik.

Suspek btelah dipanggil untuk diambil keterangan dan ke5 disiasat mengikut 5eksyen 323 dan 5eksyen 506 Kanvn Keseks4an.Sumber: Harian Metro krdt the reporter

Sumber: arenasetempat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *